Korayspor Mağazaları Nerede?

Birbirinden farklı bölgede mağazası bulunan Korayspormüşterilerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor.

Korayspor Mağazaları Nerede?
Bu Mağazalar 4 ilde aktif durumda satış yapmaktadır. Bursa, İstanbul, Balıkesir ve Eskişehir'de birden fazla mağazası bulunan Korayspor, internet sitesinde bu mağazalara ilişkin detaylı bilgileri sizinle sunmuş durumda. İstanbul'da Kanyon The North Face'te satış noktası bulunuyor, adres bilgisi ilgili kategorinin altında yer almaktadır. Mağazanın açılış saat 10.00, kapanış saati 22.00'dır. Gerek mağazalarında gerekse internet sitesinde müşterilerine daima kaliteli hizmet ve mutlak güvenli alışveriş imkânı sunan Korayspor, ürünleriyle tüketicilerden tam not almayı başarıyor demek de yanlış olmaz. Korayspor'un an itibariyle Türkiye'de 27 mağazası bulunuyor. Bu mağazaların bazıları outlet formatında aktif olarak hizmet vermektedir. 2 tanesi Bursa'da olmak üzere 1er tane de Balıkesir ve Eskişehir'de outlet mağazaları ile hizmet vermektedir. İnternet sitesindeki ürünlerin birçoğuna şubelerimizde de bulabilir yerinde deneme ve satın alma fırsatı ile dilediğiniz şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Mağazaların her birinde üst düzey güvenlik önlemleri alınmakta ve müşterilerin güvenli alışveriş yapabilmesi için gerekli zemin oluşturulmuş durumdadır. Ferah ve rahat konseptiyle dilediğiniz ürüne kolayca ulaşabildiğiniz gibi aynı zamanda satın alma ve personellerin özveriyle çalışması da yine sizin için alışverişi keyifli hale getiren kriterlerden biri olarak karşınıza çıkıyor.

Korayspor Balıkesir Mağazaları
Korayspor Balıkesir'de 4 büyük mağazası ile hizmet vermektedir. Susurluk mağazası outlet olup açılış saati 100 kapanış saati 21.00'dır. Diğer mağazalar sezon ürünleri ile satış yapmaktadır. Yaylada Adidas Shop, Yaylada Nike Shop ve Yaylada Concept mağazalarının açılış saatleri 10.30 kapanış saatleri 22.00'dır. 4 büyük mağazasındaki geniş koleksiyonuyla alıcılarına tam hizmet sunan Korayspor, her mevsim ürünleriyle uygun fiyat ve kaliteli ürünü müşterilerine sunmaya devam ediyor. Mağazalar, müşterilerine özenle davranan personelleri ve satış konusunda son derece yardımcı olan çalışanları ile tüketicilerden tam not almayı başarıyor. Mağazalardaki çalışma saatlerinin esnekliği de yine müşteriler için bir avantaj ve tercih sebebi olarak biliniyor. Yaylada Adidas, Nike ve Concept mağazaları Yaylada Avm içerisindedir. Outlet mağazası olan Susuluk şubesi Susrluk Balıkesir yolu üzerinde müşterilerini ağırlamaktadır.Bu mağazalarımızda da internet sitesinde gördüğünüz ürünlerin birçoğunu yerinde bulabilme şansınız mevcuttur. İnternet sitemizde mağazaların dâhili numaralarını ve adreslerini detaylı bir şekilde bulabilir, harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.

Korayspor Bursa Mağazaları
Korayspor Bursa'da tam 20 adet şube ile müşterilerine hizmet vermektedir. Türkiye'de en çok şubesi Bursa'da olan markamızın yeni koleksiyonu ve her mevsime uygun parçaları satış noktalarında sizinle buluşmaya devam ediyor. 2 adet outlet mağaza ile hizmet veren mağazalar Nilüfer ve Osmangazi'de bulunmaktadır.İndirimli ürünlere outlet mağazalarımızdan ulaşabilir, sezon ürünlerine geri kalan diğer şubelerden ulaşabilirsiniz. Mağazalar açılış ve kapanış saatleri itibariyle müşterilerine kaliteli ve verimli çalışan personelleriyle müşterine tam takım hizmet veriyor. Bursa'daki mağazalarımızın bazıları 9.30-21.30 bazıları ise 10.00-22.00 aralıklarında müşterilerine kapılarını açıyor. Tuzpazarı Concept şubesi 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bursa'daki mağazalarımız başlıca şöyledir: Altıparmak Merkez, Altıparmak Concept, Anatolium Adidas Shop, Carrefour Adidas Shop, Carrefour Adidas Kids Shop, Depo Outlet, Kent Meydanı Concept, Kent Meydanı Puma Shop… Koru Park Sneakers, Koru Park Adidas Shop, Koru Park Originals Shop, Özdilek Park Avm, korayspor.com, Outlet, Tuzpazarı Concept, Zafer Plaza Concept, Marka Adidas, Marka Reebok, Marka The North Face, Marka Timberland. İnternet sitemizde mağazaların dâhili numaralarını ve adreslerini detaylı bir şekilde bulabilir, hatta adres detayına da harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.