Melikgazi Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Paketi Dağıttı

Melikgazi Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere kömür, iaşe paketi, temizlik malzemesi, hijyen paketi ve kışlık battaniye dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye önünden hareket eden yardım konvoyunu uğurlayan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sosyal belediyeciliğin gereklerini yaptıklarını belirtti.

Pandeminden dolayı zor günler geçiren vatandaşların olduğunu anımsatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Hem devletimiz hem valiliğimiz hem kaymakamlığımız hem de Melikgazi Belediyesi olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya çalışıyoruz. Pandemide 40 bin pakete yakın iaşe dağıtımı yaptık. Bunun haricinde odun, kömür ve diğer yardımları da yapıyoruz. Geçtiğimiz gün bir hayırseverimiz de ihtiyaç sahibi ailelere kışlık bot aldı. Dağıtımı başladı. Meclis üyelerimiz de bugün mahalle mahalle gezerek kömür, iaşe paketi, temizlik malzemesi, hijyen paketi ve battaniyeleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak. Kendilerine destekleri için teşekküre ederim. Bu tür faaliyetleri tüm meclis üyelerimizle beraber gerçekleştiriyoruz. Biz belediye olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız."

Kaynak: AA