France 24'ten Türkiye aleyhine yalan çeviri!

Ermenistan ordusu işgal ettiği yerlerden tek tek çekilirken, Ermenistan destekçilerinin algı oyunları devam ediyor. Son olarak France 24 kanalı, Başkan Erdoğan'ın tamamen yanlış çevrilmiş bir konuşmasını servis etti. Haberde Türkiye, Karabağ’daki çatışmaları kızıştıran tarafmış gibi yansıtıldı

France 24'ten Türkiye aleyhine yalan çeviri!
France 24'ten Türkiye aleyhine yalan çeviri!
Fransız devlet televizyonu France 24'ten Türkiye aleyhine çirkin bir algı operasyonu yapıldı.  France 24, Başkan Erdoğan'ın Dağlık Karabağ hakkındaki konuşmasını çarpıtarak, Erdoğan'ın söylemediği cümleleri söylemiş gibi alt yazı hazırladı.

France 24'ten Türkiye aleyhine yalan çeviri! Başkan Erdoğan'ın konuşmasını böyle verdiler

BÜYÜK SKANDAL! YALAN ÇEVİRİ İLE TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDILAR

France 24 kanalı Başkan Erdoğan'ın TBMM'de yaptığı konuşmayı yayınlayarak, Erdoğan'ın "Çıkmaları gerekirki burada bir çözüme ulaşılsın. İşte şimdi netice zamanı, Azeri kardeşlerimiz de kendi göbeklerini kesmenin adımını attı." sözlerini söylemesine rağmen alt yazıda "Türkiye bu adil olmayan, hukuksuz ve kanlı oyunu bozmak için elindeki gücü ve kuvveti kullanmaya kararlı. Diğer dünya güçlerine meydan okuma riskini alarak, Azeri kardeşlerimizin yanında duruyoruz" şeklinde çevirdi.