Hendek-Esentepe Ulaşımı Yüzleri Güldürdü
Hendek’te Büyükşehir Belediyesine bağlı Özel Halk otobüsleri akademik yılın başladığı günden bu yana Esentepe Kampüsüne son model araçlarla karşılıklı günde 4 sefer düzenliyor. Toplu ulaşım yönetmeliğine uygun J plakalı araçlarla UKOME denetimde yapılan uygulama öğrencileri mutlu etti.

Şehir içi yönetmelik
23 Eylül Pazartesi gününden bu yana Hendek’ten hafta içi her gün saat 08.00- 10:30-13:30 ve 16:00 saatlerinde Esentepe’ye araçlar kalkarken, Esentepe Kampüsünden ise Hendek’e 09:00-11:30-14:30-17:30 saatlerinde araçların kaldırıldığı açıklandı. Kart54’lerini kullanarak ulaşımlarını güvenli ve konforlu bir şekilde sağlayan öğrencilerin yararlandığı otobüslerde ‘Kampüs’ yazısı yer alırken, yönetmeliğe uygun hayata geçirilen bu yeni uygulama öğrencileri mutlu etti. Öğrenciler, “Okulların açıldığı günden bu yana ulaşımda hiçbir bir sıkıntı yaşamadık” dedi.
Sefer sayısının oluşan yoğun ve talebe göre artacağını ifade edilirken, Hendek otobüsçü esnafının özverili şekilde görev yapması da memnun etti.
