FSM'de asfaltlama çalışmaları sona erdi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yol bakım çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmaları sona erdi. Köprünün bugün saat 18.00'da trafiğe açılacak

FSM'de asfaltlama çalışmaları sona erdi!
FSM'de asfaltlama çalışmaları sona erdi!
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) başlatılan çalışmalar sona erdi. Köprüde yapılan 2. etap çalışmalarda kuzey bölümde 4 şerit son kat asfaltlama çalışmaları bitti, trafik şeridi çizme çalışmaları başladı. Çalışmalar 27 Haziran 2019 tarihinde başladı.

Köprünün Ankara yönüne trafiğe kapatılan 4 şeritte süren çalışmalarda bozulmuş asfalt iş makineleri ile tamamen temizlenerek kazındıktan sonra iki ayrı izolasyon malzemesiyle kaplanmıştı.Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bu bölümde de çalışmalar son kat asfaltın atılmasıyla tamamlandı.

Çizgi çekme işlerinin de tamamlanmasının ardından tüm şeritlerinin saat 18.00'de trafiğe açılacağı bildirildi.

Köprüdeki çalışmalar için bitim tarihi olarak önce 17 Ağustos 2019 tarihi verilmişti.

Ancak daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacağını söylemişti.