Talas Belediyesi'nden Örencik'e Hizmet Çıkarması
Talas Belediyesince ’Belediye Mahallemizde’ sloganı ile gerçekleştirilen ve kırsal mahallelerin tespit edilen ihtiyaçlarının aynı anda bütün birimler tarafından giderildiği hizmet çıkarması, bu kez Örencik mahallesinde başladı.

Başkan Yalçın, bir kırsal mahallede üç gün süren çalışmalarla bütün alanlardaki ihtiyaçların giderildiğini belirterek, “Çömlekçi Mahallemizde ilkini başlattığımız çalışmayla belediyemizin bütün birimleri ile Büyükşehir Belediyemiz, KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, Ulaşım A.Ş. ve diğer altyapı kurumlarımızın katkıları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. Amacımız vatandaşımızın ayağına hizmeti götürmek.” dedi.
Örencik Muhtarı Nurettin Bulut ise, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından çalışmalar Kur’an-ı Kerim tilavetiyle ve ardından dualarla başladı.
Daha sonra iş makineleri hep birlikte sahaya çıktı. Ardından protokol üyeleri iş üniformalarını giyerek okulun duvarını boyamaya başladı.
Vatandaşların teşekkür ettiği çalışmalar, bir mahallede üç gün sürecek şekilde planlandı. Çalışmalar Talas kırsalındaki bütün mahallelerde devam edecek.
