Vali Karaoğlu Kimsesiz Çocuklar Ve Yaşlılarla İftar Yaptı
Antalya Valisi Münir Karaloğlu Huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yetim çocukların ve annelerinin katıldığı iftarda Vali Münir Karaloğlu ile eşi Sevim Karaloğlu iftar masalarını tek tek selamlayarak çocuklar ve anneleriyle sohbet etti. Misafirlerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Münir Karaloğlu, İrem Saydam saydam isimli bir öğrencinin okuduğu şiiri dinledi. İrem’e şiirini duygu dolu okuduğunu belirten Karaloğlu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ramazan ayının paylaşma ve birlik ayı olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, Ramazan ayında toplumun tüm kesimiyle bir araya gelmeye, dertleşmeye hasbıhal etmeye çalıştıklarını ifade etti.
