Kavlak'tan Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelerek Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti. Kavlak her zaman Erdemir işçilerine destek olan başkan Demirtaş’a teşekkür etti.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf ziya Odabaş, Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve yönetim kurulunu Gülüç Belediyesi’nde ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.
Demirtaş konuşmasında “ Göreve geldiğim günden bu yana gerek Erdemir, gerekse Tat Metal’de Türk Metal Sendikası’nın emekçi kardeşlerimiz için verdiği mücadelede hep yanlarında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Sayın Pevrul Kavlak bir ağabeyim olarak bizlere hep destek oldu. Gülüç’de başta üst geçit olmak üzere yaptığımız birçok hizmette Türk Metal Sendikası’nın ve Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak ağabeyimin katkısı ve destekleri vardır. Kendilerine bir kez daha bu desteklerinden dolayı Gülüç halkım adına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Türk Metal Sendikası ve emekçi kardeşlerimizle bu dostluğumuz devam edecek.” ifadelerine yer verdi.
