Kibar Açıklaması 'Kapalı Pazar Yeri Önceliğimiz'
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Seyyar Pazarcılar Dayanışma ve Koruma Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette öncelikli projelerinin başında “Kapalı Pazar Yeri Projesi”nin olduğunu söyledi.

Kapalı pazar yerini Büyükşehir Belediyesine yaptırmayı planladıklarını ifade eden Başkan Kibar, “Projeyi 2020 yılı yatırım programına alınması ile ilgili görüşmelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Amacımız Kapalı Pazar Yeri Projesi’ni Büyükşehir Belediye bütçesi ile yapmak. Açık söylüyorum bu projenin 2021 yılı yatırım programına alınma olasılığı az da olsa var. Ancak bizim ise B planımız var. Kimse bu konu ile ilgili kaygılanmasın. Söz verdiğimiz her şeyin arkasındayım. Pazar yeri projesini bir an önce bitirip Ata Caddesi’ni ise gerektiği ve hak ettiği gibi ‘model’ cadde yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Şu anda zorunlu mağduriyetler var, onları bertaraf edeceğiz. Yeni belediye binamızda şubat ayı gibi hizmet vermeye başlamış olacağız, yeni binamıza geçmemiz, hizmet kalitesi, kurumsallık ve temsiliyet açısından önemli” diye konuştu.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş, Ruhi Özbay’la birlikte Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş eşlik etti.
