Başkan Kılıç, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ‘Muhtarlar Günü’ etkinlikleri kapsamında Erenler İlçesindeki muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, öncelikle toplantının organizasyonundan dolayı Başkan Fevzi Kılıç’a teşekkür ederek, selamlama konuşması yaptı.
Birlik içerisinde çalışmaların sürmesini arzuladıklarını ifade eden Başkan Süleyman, “Mahallelerimizde eksik olan çalışmaları halkımıza, mahallemize kazandırmak, kendilerinin sorunlarını gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben şahsım adına siz değerli muhtar arkadaşlarımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantının devamında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, sözlerinin başında muhtarlar gününü en içten dilekleri ile kutladığını belirterek, “Siz muhtarlarımız devletimizin mahallelerdeki temsil makamlarısınız. Yaptığınız iş, verdiğiniz hizmet son derece önemli. Rabbim her birinize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin. Sık sık gerek mahallelerde gerek belediyemizde sizlerle bir araya gelerek çalışmaları, sorunları ve halkımızın taleplerini değerlendirmeye özen gösteriyoruz. El birliği içinde ilçemize kalıcı hizmetler kazandırarak gönüllerde kalmak istiyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.
