Maltepe Belediyesi Son 5 Yılda 57 Bin Sokak Hayvanını Tedavi Etti
Maltepe Belediyesi, 2014’ten bu yana yaklaşık 57 bin sokak hayvanını tedavi ederek sağlıklarına kavuşturdu. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında 9 bin 421 gıda işletmesi denetlendi.

“Onlar varsa biz varız"
Veterinerlik çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Maltepe, bütün canlıların kenti olacak dedi.
Bu sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyum. Merhametin ve birbirini anlamanın yolu, bu can dostlarımızdan geçiyor. Onlar varsa, biz varız. Çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan gönüllülerimize, veteriner ekiplerimize ve duyarlılıklarından ötürü Maltepeli tüm vatandaş ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Maltepe’yi hayvan dostu bir kent yaparak, yaşama standardını daha da yükseklere taşıyacağız” dedi.
