Abla Kardeşe Ruj Değiştirme Dayağı İddiası
Antalya’nın Kepez ilçesindeki bir semt pazarından iddiaya göre, 10 liraya aldığı iki ruju renklerinin farklı olması nedeniyle değiştirmek isteyen genç kız ve ablası pazarcı tarafından yumrukla darp edildi. Pazarcıdan şikayetçi olan genç kız ise artık ruj kullanmayı ve makyajı bıraktığını söyledi.

"Anneme küfür etti"
Annesine küfür edilmesine çok sinirlenen eski lisanslı boksör Derya Tilki, “İki ruju 10 liraya aldım. Eve gittiğimde rujlarını renklerinin aynı olmadığını fark ettim. Geri geldim pazara ve ürünü değiştirmek istedim. Deneme yapılan ürünün değiştirilemeyeceğini söylediler. Bu sırada ablam yanımdan geçerken olaya müdahil oldu. Ablama aldığım rujun ambalajsız satıldığını söyledim. Ablam da pazarcı ile sorunu çözmeye çalıştı. Ama esnaf ikna olmadı. Arka bölüme geçerken de pazar arabam tezgaha takıldı. Geri dönüşümüzde tekrar değişim yapmak istediğimizi söyledik. O da bana, ’Sana satılacak bir ürünüm yok.’ dedi.
Karısı hakaretler etmeye başladı.
Anneme küfür edince, bende tezgahtaki rimeli kadının göbeğine attım” dedi.
"Sonuna kadar şikayetçiyiz"
Bunun üzerine pazarcı E.Ç.’nin sinirlendiğini ve ablasını geçip kendisine yumrukla vurduğunu ileri süren Derya Tilki, “Ablamı kenara atıp ağzıma vurdu, boğazıma sıktı. Kafamı demirlere vurdu. Belime vurdu. Yerlerde sürüklendik, dövdüler. Esnaflar kurtardı. Yoksa şuan hastanedeydik. Polise şikayette bulunduk. Davamızın sonuna kadar da takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.
"Makyajı bıraktı"
Olayın korkusunu halen yaşadığını dile getiren Derya Tilki, “ Birkaç yıldır makyaj yapıyordum. Artık bıraktım. Makyaj yapmayı seviyordum. Bu olaydan sonra makyajı bıraktım, soğudum. Ruju her elime aldığımda o talihsiz olay aklıma geliyor” diye konuştu.
"Bizi öldürebilirdi"
Abla Remziye Esen ise kardeşi ile pazarcı arasındaki sorunu çözmeye çalışmak için uğraştığını ancak başarılı olamadığını belirtti.
E.Ç.’nin değiştirilecek ürünü olmadığını, parasıyla yeni ürün almaları gerektiğini söylediğini anlatan Esen, “ Sorunu çözemedik eşi bir anda hakaret etmeye başladı.
Kardeşim darp edildi. Gücümüz yetmedi. Bende kolumdan yaralandım. Olay gününden beri uyuyamıyorum. Boğazından sıkılan kardeşim cam havliyle E.Ç.’nin ağzına gelen parmağını ısırdı. Öldürecekti kardeşimi, zaten boğazında iz var. Şikayetçiyiz. Hakkımızın sonuna kadar savunacağız. 10 liralık ruj adam da öldürebilirlerdi. O öfkeyle ne yaptığını bilmiyordu. Tüm pazarcı esnafı şahit” dedi.
İki kadının suçlamalarını kabul etmeyen E.Ç.’nin kardeşlerden şikayetçi olduğu öğrenildi.
