Melikgazi Belediyesi'nde Bisikletli Dönem
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi tarafından 2017 bisiklet yılı kapsamında alınan bisikletlerin belediye hizmetlerinin daha ekonomik ve verimli olması amacı ile kullanılmaya başladığını söyledi.

Özellikle yakın mesafeler ile parklar arasında bisiklet kulanım zaman açısından daha etkin hizmet verilmesine vesile olunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Kamu hizmeti süreklilik ister, verimlilik ister ve tabi ki daha ucuz ve ekonomik olması istenir. Bu açıdan Temizlik ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinde görevli arkadaşlarımız ile kontrolleri yapan denetim elemanlarımız bisiklet kullanmaktadır" dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, üç tekerlekli bisikletlilerin arka bölümünde sepet bulunduğun bu sepetlere de iş ile ilgili malzemelerin taşındığını sözlerine ekledi.
