(Özel) Eminönü İskelesi'ndeki İnsan Seli Havadan Görüntülendi
Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününü İstanbul’u gezerek geçirmek isteyen vatandaşlar Eminönü İskelesi’ne akın etti. Yüzlerce vatandaşın iskelede oluşturduğu insan seli ise havadan görüntülendi. Vapura binen vatandaşlar denizde beliren yunusları cep telefonlarıyla görüntülerken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Öte yandan, vapur bekleyen vatandaşlar yunus sürprizi ile karşılaştı. Vatandaşlar yunusların dansını kameraları ile görüntülerken, ortaya renkli görüntüler çıktı.
“Kara borsa bir tekne bulduk 2 katı fiyatına”
Bayram tatilini İstanbul’u gezerek geçirmek istediğini ancak Adalar’a gitmek için 2 saattir kuyrukta beklediğini ifade eden Emrah Kızılkaya, “Şu anda mağdur olmuş durumdayız bizi 2 saat sonra alacaklarını söylediler. Şurada kara borsa bir tekne bulduk 2 katı fiyatına Adalar’a gitmeye çalışıyoruz ama saat 14.30 oldu gitmemiz bir saat belki iptal edeceğiz” dedi.
“Görünce bedava bir şey var herhalde dedim”
İskele girişinde oluşan kuyruğu gördükten sonra Adalar’a gitmekten vazgeçtiğini söyleyen bir vatandaş ise, “Biz de gitmek istedik çok yoğun olduğu için vazgeçtik. Görünce bedava bir şey var herhalde dedim. Sonra yürüyün geri dönelim dedim” diye konuştu.
