Çin Hediye Ve Ev Fuarı Ekim Ayında Gerçekleştirilecek

Reed Huabo Exhibitions tarafından düzenlenecek Hediye ve Ev Fuarı, 20-23 Ekim tarihleri arasında Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleştirilecek.

İlki 1993 yılında gerçekleştirilen Çin Hediye ve Ev Fuarı, Reed Huabo Exhibitions tarafından çoklu endüstri seminerlerini ve toplanma faaliyetlerini içeren 4 günlük profesyonel ticari gösteri niteliğiyle 20-23 Ekim 2018 tarihinde Shenzhen kentinde düzenlenecek. 110 bin metrekarelik alanda geçekleştirilecek fuarda hediyelikler ve özel ürünler, ev eşyaları, elektronik ve elektrikli aletler, reklam ürünleri, sanat ve elişi, ev dekorasyonu, seramik ürünler, ev tekstili, kristal ve cam, eşyalar, kağıt ve ambalaj ürünleri, kılıflar, çantalar ve deri ürünler, kırtasiye malzemeleri, spor ve eğlence ürünleri, gıda ürünleri sergilenecek.

Organizasyon yetkililerince yapılan açıklamaya göre daha önce İran, Tayland, Güney Kore, Japonya, Malezya, Avustralya, Hollanda, Hindistan, Pakistan, Nepal, Hong Kong ve Tayvan gibi ülkelerden ve bölgelerden gelenler fuarda ürünlerini sergiledi. Gyeonggi-do Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Destek Merkezi (GSBC), Kotra, KOHAND Kore ve DITP Tayland tarafından düzenlenen grup pavyonlar, fuarda oldukça olumlu geri bildirim aldığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre fuarda 5 bin 200 adet stant olacak ve 2 bin 500 katılımcı bulunacak. Bu sene fuarda 150 bin ziyaretçiye ulaşılması hedefleniyor.
Kaynak: İHA