GTO Başkanı Yıldırım Başarılı İhracatçıları Kutladı
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 25. Olağan Genel Kurulu’nda 2017 yılı ihracat şampiyonu olan Gaziantep firmalarını başarılarından ötürü kutladı.

Gaziantep’in her koşulda üreten ve dünyanın 182 ülkesine ihracat yapan bir kent olduğunu vurgulayan GTO Başkanı Yıldırım, “İhracat şampiyonlarımıza ne kadar gurur duysak azdır. Kentimizde üretilen ürünleri dünyanın dört bir yanına ihraç etmekle kalmayıp şehrimizin adını da duyuruyorlar” şeklinde konuştu.
Gaziantepli ihracatçıların Gaziantep ve ülke ihracatına önemli katkılar sağladığını belirten GTO Başkanı Yıldırım, “Kentimiz Gaziantep’in ihracatı her geçen yıl artıyor. İhracatçılarımız kentimizin ihracat potansiyelini kalıcı ve sürdürülebilir kılmak için büyük çaba gösteriyorlar. İhracatçılarımızın başarısı bizler için çok özel bir mutluluk. İhracatçılarımız sayesinde önümüzdeki dönemde yeni rekorlar kırıp hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
“İhracat ve ekonomi ana gündem olmalı”
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş dünyasının ihracatın ve ekonominin tekrar ana gündem maddesi olmasını beklediğini, bu yüzden ihracata ve ekonomiye odaklanılması gerektiğine dikkat çekerek, “İhracata ve ekonomiye odaklanmak ülkemizin büyümesi, üretimi, refahı ve ihracatı adına çok önemli. Ülkemizin 2023 yılı hedeflerine ulaşmak için gündemimiz mutlaka ihracat ve ekonomi olmalıdır” diye konuştu.
