Kastamonu'da Silahlı Kavga Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı
Kastamonu’da bir süre birlikte alkol aldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Cevat Mantaroğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrası emniyet güçleri, Başköy Köyünde ve hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı. Başköy Köyünde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, ayrıca hastane önünde park halindeki üzerinde kurşun izleri bulunan bir araca da el koydu. Araç, jandarma ekiplerince otoparka çekildi.
Yaşanan olay sonrası her iki tarafında yakınları hastaneye geldi. Hastanede Cevat Mantaroğlu’nun ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri, her iki aileyi de sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti.
Öte yandan jandarma ekipleri, yaşanan olayla ilgili olarak Şahin M. ile kardeşi Kamil M.’yi ve tedavisi devam eden Hamdi M.’yi gözaltına aldı.
Ayrıca silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cevat Mantaroğlu’nun ise, cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
