Entegre Yönetim Sistemleri Kapanış Toplantısı Gerçekleşti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Entegre Yönetim Sistemlerinin belgeleri tamamlanarak ilk gözetim tetkikleri başarıyla gerçekleşti.

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Daire Başkanları, ilgili şube müdürleri ile ilgili uzmanlar katıldı.
“Kuruluşumuzda 3 önemli kalite belgesi üzerinde durduk"
Başkan Kadir Albayrak değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yeni kurulan bir büyükşehir olduğunu belirterek, “Kuruluşumuzda 3 önemli kalite belgesi üzerinde durduk. Belgeyi almak önemli değil, önemli olan söz konusu belgenin şartlarını yerine getirmek ve o şartları devam ettirmek. Biz, beş ayrı binada görev yapıyoruz. Kendi binamız yapıldığı zaman ve sistem oturmaya başladığında çok daha başarılı olacağız. Tekirdağ, çok farklı vizyonları olan bir büyükşehir. Özellikle büyükşehir oluşunun ikinci ve üçüncü bölümünde Tekirdağ’ın adını daha çok duyacaksınız. Biz çok iddialıyız” dedi.
Kapanış toplantısı TSE Denetçileri tarafından Entegre Yönetim Sistemleri denetiminin olumlu geçtiğine dair geri bildirim yapılmasıyla sonlandı.
