(Özel) Pendik'te İntihar Girişiminde Bulunan Kadını Komşuları Kurtardı
Pendik sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen bir çocuk annesi kadın 5’inci katta pencereye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Mahalle sakini iki kişi tarafından kurtarılan kadın sağlık ekiplerine teslim edildi.

Mahalle sakinleri intihara kalkışan kadını kurtardı
Olay sırasında itfaiye ekiplerinin merdivenle çıkmaya çalıştığı sırada yaşanan kargaşadan yararlanan 2 mahalle sakini, balyozla kapıyı kırıp eve girdi. Sessizce kadının yanına yaklaşan komşuları kadını pencereden alarak içeriye çekti. Son anda düşmekten kurtardığı kadını sırtına alan bir kişi aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahale sonrası kadın Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
İntihara kalkışan komşusunu cep telefonuyla kaydetti
Sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen kadının intihar girişimi mahallede paniğe neden oldu. Panik sırasında bütün vatandaşlar kadını ikna etmeye çalışırken, bazı apartman sakinleri ise balkona çıkarak olayı cep telefonuyla kaydetti.
