Bayraklılı Öğrencilerden Çevre Temizliği
Bayraklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Çevre toplum el ele sağlıklı nesillere” projesi Bayraklı Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliğiyle Meles Deltasında gerçekleştirildi.

TEMA İzmir il temsilci yardımcısı Özcan Gökoğlu, “Projenin son aşaması Meles Deltasında çevre temizliği ve çevre bilincinin oluşturulmasına yönelik bir çalışmaydı ve bunu öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdik. Çocuklarda çevre bilincinin oluşması anlamında bu çalışma oldukça etkin bir faaliyetti. Çokta keyifli geçti. Ben etkisinin bundan sonraki zamanda oluşacağını düşünüyorum” dedi.
Öğrenciler daha sonra Bayraklı Havuz Kafe’de kendileri için hazırlanan öğle yemeğini yedi. Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Eraslan da öğrencileri yalnız bırakmadı. Lise müdürü Mehmet Şeker ve Tema İzmir İl Temsilci Yardımcısı Özcan Gökoğlu, desteklerinden dolayı Bayraklı Belediyesine teşekkür etti.
