Alibeyköy Trafiği Tarih Oluyor
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Alibeyköy trafiği ile ilgili soruları cevaplayarak, yapılacak düzenlemeyle bölgede trafiğin rahatlayacağını açıkladı.

Silahtarağa Tünelinin faaliyete geçmesi ile trafiğin daha da rahatlayacağını söyleyen Başkan Remzi Aydın şöyle devam etti;
"Esas rahatlama Silahtarağa tünelimizin bu yıl sonu itibari ile en geç faaliyete geçmesi olacak. Bezmialem’in yanındaki Silahtarağa tünelinin faaliyete geçmesi ile Vardar caddesinden direk Silahtarağa caddesine geçişler olacak.Yine akşam Silahtarağa caddesinden Vardar caddesine geçiş olacak. Çırçır, Alibeyköy, Karadolap, Yeşilpınar, Akşemsettin mahallerine geçişlerimiz olacak. Alibeyköy merkezi kullanmadan araçlarımız gidecekler ve çok daha rahat olacak. Tabi metromuz ve tramvayımızın hizmete girmesi ile de Alibeyköy trafiği tarih olacak"
