Öğrenciler Şehitler Anısına Koştu

Şehzadeler ilçesinde şehitlerini anma koşusu düzenlendi.

Sancaklı Bozkoy İlkokulunda düzenlenene etkinlikte, 5. Eğitim bölgesi Hacihaliller, Yeşilköy, Çobanisa, Fevzipasa, Yeni Harmandali, Çavuşoğlu, Karaoğlanlı ve Sancaklı İğdecik okul idare öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Etkinlikte merkez ve Çobanisa Jandarma Karakol Komutanlığı ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından öğrencilere, güvenlik ve sağlık tedbirleri konusunda eğitim verildi.

Eğitimin ardından "57. Alay dönmeyi düşünmediler" yazılı tişörtleri giyen öğrenciler, öğretmenler tarfından hazırlanan koşu parkurunda şehitlerin anısına koştu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verilirken diğer öğrencilere de katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Okul müdürü Mutlu Güneş, yaptığı konuşmada, bölgesel olarak gerçekleştirilen etkinliğe 200 öğrenci 30 idareci ve öğretmenlerin katıldığını söyledi.

Öğrencilerin tamamına günün anlam ve önemine uygun olarak kentteki bazı firmaların desteği ile hazırlanan çeşitli hediyeler ve "57. Alay dönmeyi düşünmediler" yazılı tişört hediye ettiklerini belirten Güneş, etkinliği genelensek hale getirmedi istediklerini ifade etti.

Etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Onal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel Bey, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Demirci İlce Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA