Mehmed Ali Saraoğlu Açıklaması Tüm İmkanlarımızla Okullarımızın Yanındayız

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” kapsamında Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile yapılan istişare toplantısında yaptığı açıklamada; Belediye olarak tüm imkânlarıyla okulların yanında olduklarını ifade etti.

Mehmed Ali Saraoğlu Açıklaması Tüm İmkanlarımızla Okullarımızın Yanındayız
“Yerel Buluşmalar” çerçevesinde Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Eğitim-öğretimle ilgili yapılan çalışmalar ve sıkıntıların görüşüldüğü toplantının açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu; “Yerel Buluşmalar” kapsamında düzenlenen toplantılarımızın temel amacı, halkımızın taleplerini not ederek, ilçemizin geleceğine yönelik yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunmaktır. İlçemiz ve geleceğimiz için düzenlemiş olduğumuz toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye olarak tüm imkânlarımızla okullarımızın yanında olduğumuzu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada okullarımıza hizmet götürmekte elimizden geleni yapacağız. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Biz son 14 yıldır İlçemizde bu ülkeye faydalı birer nesil yetiştirmenin, Asım’ın neslini ayağa kaldırmanın mücadelesini veriyoruz. Bizim tek isteğimiz yavrularımızın daha kaliteli eğitim görmesi ve iyi bir kariyere sahip olabilmesidir’’ dedi.

Başkan Saraoğlu, toplantıda yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Düzenlenen istişare toplantısında görüş ve talepler tek tek not edilirken, ilçedeki eğitim ve öğretime yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.(EFE)
Kaynak: İHA