MHP Tokat'ta Esnafa 2 Bin 'Türk Bayrağı' Dağıttı
Tokat’ta MHP İl Başkanlığı tarafından Afrin’de düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amaçlı esnaflara 2 bin adet ’Türk Bayrağı’ dağıtıldı.

Başkan Çalışkan: “Malum TSK Afrin’de çok çetin mücadelelerle büyük başarıları, destanları yazmaya devam ediyor. Bu manada birliğimizin, dirliğimizin, beraberliğimizin hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin temsil eden, milli birliğimizi taçlandıran Türk Bayrağımızı biz de Tokat esnafına dağıtma kararı aldık. Tokat’ın Allah nasip ederse bütün caddelerini, esnaflarını, Afrin Operasyonu devam ettiği müddetçe Türk Bayrakları ile süsleme, Türk Bayrakları ile donatma, buradan manevi anlamda askerlerimize destek verme hususunda böyle bir kampanya tertipledik. Bu anlamda 2 bin Türk Bayrağına bugün itibariyle Tokat esnafına dağıtma kararı aldık” şeklinde konuştu.
Kendisine bayrak edilen esnaflardan Mustafa Kahraman da esnaflar olarak Afrin operasyonuna yüzde 100 destek verdiklerini söyleyerek, askerimizin polisimizin yanındayız dedi.
