Gümrük Müdürü Dara'dan Öğrencilere Bilgisayar Desteği
Doğubayazıt Gürbulak Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Bölükbaşı Dara, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırseverlerin bağışladığı kullanılır durumdaki dizüstü bilgisayarları köy öğrencilerine hediye etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan ve onlara çeşitli ikramlarda bulunan Dara, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini söyledi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yapan Dara, “Dizüstü bilgisayar bağışı yapan 6’sı Doğubayazıtlı 2’si İstanbullu olan hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin toplumun diğer kesimlerine bir mesaj vermesini ve herkesin bu tür sosyal sorumluluk çalışmaları yapmasını istiyoruz. Başka alanlarda da bu tür faaliyetler devam edecektir” dedi.
