Şehit Ailelerinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek açıklamasında bulundu.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek verildiği, ülkenin bekası için yapılan mücadelenin her zaman yanında olunduğu ifade edildi.

Türkiye'nin şehitler verdiği, bedeller ödediği zor günlerde ülkesi aleyhine söz söyleyen fikir beyan eden bildiri yayınlayan eylem ve söylemleri ile teröristlere destek veren kim olursa olsun vatan haini olarak görüleceği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar komutasında başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na, bizler Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı olarak evlatlarını, eşlerini, babalarını ve kardeşlerini kaybetmiş Müslüman Türk evlatları olarak desteğimiz ve inancımız tamdır. Suriye bölgesinin teröristlerden temizlenerek başta Suriyeli kardeşlerimiz olmak üzere Kürt, Arap ve Türkmen kardeşlerimizin ölmediği, savaş ve terörist korkusunun olmadığı daha refahça yaşayabilecekleri bir toprak bütünlüklerinde yer alması herkes gibi bizlerin de öncelikli istek ve arzuları arasında yer almaktadır. Devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için önem arz eden bu harekat için Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanlığı olarak bu noktada üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla yapmaya hazırız."

Kaynak: AA