3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3’ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.

102 eser ödüle layık görüldü
3 bin 700’ün üzerinde eserin katıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda 102 eser ödüle layık görülürken, yarışmanın sonuçları internet adresinden yayınlanmaya başladı.
Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı ayrı olmak üzere birincisine 4 bin TL, ikincisine 3 bin TL, üncüsüne ise 2 bin TL ödül verilecek. 500’er TL 4 adet mansiyon verilecek yarışmada 250’şer TL’de sergileme ödülü verilecek. Yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı ise 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 17.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapılacak.
Yarışmaya eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kentimizin güzellikleri bu fotoğraf kareleriyle ölümsüzleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
