Başkan Asya Açıklaması 'Halka Hizmeti Hakk'a Hizmet Biliriz'

Muş Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi’nde başlatılan asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Ekipler, Kurban Bayramı öncesi caddenin sağ şeridinin asfaltlanmasını yaparak güzel bir çalışmaya imza attılar.

Başkan Asya Açıklaması 'Halka Hizmeti Hakk'a Hizmet Biliriz'
İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının döşendiği İstasyon Caddesi’nin geçici asfaltlanması yapıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, iki gün boyunca ekiplerin başında çalışmaları anbean takip etti. Vatandaşların toz, duman ve tahribatlarından fazla etkilenmemesi için bu yıl geçici olarak asfaltlanan İstasyon Caddesi’nin üst yapısı, gelecek yıl hazırlanan proje ile tamamen yenilenecek. Kurban Bayramı öncesi yapılan asfaltlamanın ardından itfaiye ekipleri, cadde ve kaldırımları tazyikli suyla yıkayacak.

Çalışmalar hakkında genel bilgi veren Başkan Feyat Asya, “Bu yıl çalışma sezonun başlaması ile yoğun bir tempo ile projelerimizi başlattık. Mevsim şartlarından dolayı zamanla yarışarak halkımıza hizmet sunmanın gayretindeyiz. Özellikle bu yıl altyapı projemizi başlatarak büyük bir sorumluluk üstlendik. Haliyle normal işleyişimizde bazı aksaklıklar olabilir. Yapılan çalışmalarla adeta şehrin altını üstüne getiriyoruz. Daha güzel bir Muş’un inşası için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle İstasyon Caddesi’ndeki çalışmalarımıza özen gösterdik. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yolun bir an önce tamamlanması için ekipleri adeta seferber ettik. Allah’a şükürler olsun ki caddenin sağ şeridindeki kazı ve döşeme çalışmaları tamamlandı. Hemen burayı geçici asfaltla kapladık. Toz, duman ve tahribatlardan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu maliyeti göze aldık. Kazı çalışmalarından dolayı yolun sıkışmasını beklememiz gerekiyor. Dolayısıyla kalıcı bir eser ortaya çıkarmak için 8-9 pansuman çözümlerle idare edeceğiz. Gelecek yıl İstasyon Caddesi’ni bir bütün olarak yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“Halka hizmeti Hakk’a hizmet biliriz” diyen Başkan Feyat Asya, “Vatandaş odaklı hizmetlerimizle adeta çığır atlattık. Muş’u hak ettiği yere taşımak için sınırlarımızı zorluyoruz. Niyetimiz hizmet olunca Allah’ın desteğinden şüphemiz asla olmaz. Bugüne kadar bu anlayışla birçok hizmeti halkımızla buluşturduk. İnşallah çok daha iyi projelerle şehrimizi ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA