Mavibahçe'de Klasik Müzik Eşliğinde Sabah Yürüyüşü

Şehrin yeni yaşam merkezi MaviBahçe’de ‘Spor Kulübü’ etkinlikleri başladı. İlk günkü aktiviteye katılan İzmirli ünlü bloggerlar, AVM ziyaretçileri ve gazeteciler, klasik müzik eşliğinde pedal çevirerek, yürüyüş yaptı.

Mavibahçe'de Klasik Müzik Eşliğinde Sabah Yürüyüşü
Etkinliğin ilk gününe ünlü bloggerler ve gazeteciler ve yürüyüş etkinliğinin organizatörü Erol Hülagü katıldı.

Hülagü, blogger ve gazeteciler, MaviBahçe Kent Meydanı çevresinde yürüyüş yaptı, özel etkinlik alanında pedal çevirdi. Sosyal medyada ‘pempe kekik’ ismiyle paylaşımlar yapan blogger Sibel Berkem, ‘fatoşca tatlar’ ismiyle bilinen blogger Fatma Damyan da yürüyüşe katıldı.

Ünlü bloggerler, anlık paylaşımlarla etkinliği binlerce takipçisine duyurdu. Yoga ve Plates Eğitmeni ve Stüdyo Mayra’nın işletmecisi Seda Ağme Sungun da ziyaretçilere bir saat boyunca pilates yaptırdı.

Sürpriz hediyeler verilecek

Sağlıklı yaşam ve spor alanlarındaki etkinliklerine bir yenisini ekleyen MaviBahçe, ‘Sabah Yürüyüşleri’ etkinliğini başlattı. Etkinlikler hafta içi her sabah 08.00 ile 11.00 arasındagerçekleşecek. Adım ölçerler ile yürüyüşe katılacak sporseverler arasında 7 bin adım atan ve 15 dakika boyunca pedal çevirenleri sürpriz hediyeler bekliyor. MaviBahçe’nin yürüyüş ve spor aktiviteleri açısından çok uygun bir mekan olduğunu belirten Hülagü, “MaviBahçe düz bir zemine, gölgelik bir alana sahip. Bu özellikleri taşıyan bir yerde, yeşillikler ve havuzların arasından geçerek yürüyüş yapmanıninsan sağlığı açısında çok önemli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Artık İzmir’de insanların yürüyüşü sadece spor değil bir yaşam biçimi haline getirmelerini istiyoruz, amaçlıyoruz. Herkesi bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum” dedi.

MaviBahçe Spor Kulübü etkinlikleri yıl boyunca hız kesmeden devam edecek. Etkinlik çerçevesinde Yogalates, Spor Sohbetleri ve Pilates gibi faaliyetler düzenlenecek.
Kaynak: İHA