Nevzat Çiçek deliye döndü! Canlı yayını terketti

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor programına Siyaset Stratejileri Uzmanı Elif Dördüncü Aydemir ile akademisyen yazar Nevzat Çiçek'in kavgası damgasını vurdu.

Nevzat Çiçek deliye döndü! Canlı yayını terketti
Nevzat Çiçek deliye döndü! Canlı yayını terketti
Müftüye resmi nikah yetkisinin tartışıldığı programda Elif Dördüncü Aydemir'in sözlerine sinirlenen Nevzat Çiçek canlı yayını terk etti.

O SÖZLER KAVGANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

OHAL'in genelleştirildiğini öne süren Aydemir'e tepki gösteren Çiçek ' Bu böyle toptan bakış açısıyla değişmez. Rejim meselesi değil bu. Sanki bu ülkenin demokratı sizsiniz, sanki bu ülkenin herşeyi sizsiniz... Kendimi kast sistemi gibi hissettim. 'İğrenç bir ülke' dediniz. Ben o iğrenç ülkede değilim. dediniz. ' dedi.

BEN TERÖRİST MİYİM?

Elif Dördüncü Aydemir'in 'Ben vatanseverim' sözleri ise bardağı taşıran son damla oldu. Çiçek 'Ben terörist miyim?' diyerek canlı yayını terk etti.

ŞİRİN PAYZIN'IN ÇABASI YETERSİZ KALDI


Programın moderatörü Şirin Payzın'ın ikna çabaları da yeterli olmadı ve Çiçek canlı yayını terk etti. 

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI: SİNİRLERİME HAKİM OLAMADIM

Nevzat Çiçek programı terk etmesinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da konuyla ilgili açıklama yaptı. Çiçek şunları yazdı:

​"Bugüne kadar CNN Türk ve bütün kanallarda inandığımı savundum. CNN Türk ve diğer kanallarda konukları öğrenerek gittim hep sakin durmaya, bu ülkenin ihtiyacı olan konuşma iklimine vicdanımla katkı vermeye çalıştım. Bugün de öyle yapmaya çalıştım ama sinirlerime hakim olamadım. Bu nedenle kamuoyu önündeki bizlerin daha sakin daha düzeyli tartışması gerekiyor… Bunu bu gece başaramadığım için şahsım adına bizi izleyen herkesten kendi meslektaşımı zor durumda bıraktığım için Şirin Payzın'dan ve bugüne kadar bana hep özgür konuşma imkanı tanıyan CNN Türk kanalından ve ders verdiğim iletişim öğrencilerimden özür dilerim.