Gürpınar'da Yollar Parke Taşlarıyla Güzelleşiyor

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında önceden hizmet görmeyen mahallelerin yollarına parke taşı döşeniyor.

İlçede hizmet atağı başlatan Gürpınar Belediyesince bir yandan şehir merkezindeki projeleri hayata geçirilirken, diğer yandan da en ücra mahallelere hizmet götürmek için yoğun mesai harcanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan yol çalışmalarında ilçeye bağlı Yolaşan ve Ongün mahallelerinin yollarının tamamına parke taşı döşendi.

Örmeli Mahallesi'nde sona gelinen çalışmalar, ileriki günlerde Günbaşı Mahallesi'nde devam edecek.

Çalışmalar sonunda 18 mahallenin yolunun parke taşıyla döşenmesi hedefleniyor.

- 'Bizim için yol demek medeniyet demektir'

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, birçok mahallenin daha önce hiç yol hizmeti almadığını belirterek, bu mahallelerin yollarının onarılması için hizmet atağı başlattıklarını söyledi.

Yolların bakımını çok önemsediklerini anlatan Doğramacı, şöyle konuştu:

'Bizim için yol demek medeniyet demektir. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Bugüne kadar yol konusunda hiç hizmet alamayan mahallelerimiz var. Bizler de en ücra köşedeki mahallelerimize yol hizmetini götürmek için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlaması için çalışmalarımızı ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde sürdüreceğiz.'

Kaynak: AA