Melih Gökçek yürüyüşün perde arkasını anlattı

Adalet sloganıyla başlatılan yürüyüşün gerçek amacı ne? FETÖ-PKK ve diğer örgütleri bu yürüyüşün neresinde? CHP-HDP adalet yürüyüşünde buluştu. Peki ittifakın perde arkasında ne var? CHP'liler adalet adı altında neden kaos çağrısı yapıyor? Melih Gökçek belgeleriyle açıkladı.

Melih Gökçek yürüyüşün perde arkasını anlattı
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu Gündem Özel programına canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşün asıl nedenini ve sonuçlarını belgeleriyle ortaya koydu.

-'ATEŞ BACAĞI SARDI'

Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşün adını 'Ateş Bacağı Sardı' olarak tanımlayan Gökçek, yürüyüşün tamamen FETÖ'nü talimatıyla yapıldığını söyledi.

-KENDİNİ KURTARMA ÇABASI


Kılıçdaroğlu'nun bu yürüyüşü düzenlemesinin ardından parti içi yükselen muhalif sesleri susturmak ve koltuğunu kurtarmak olduğunun altını çizen Gökçek ' Bu bir adalet yürüyüşü değil; Kılıçdaroğlu'nun doğrudan doğruya kendini kurtarma çabasıdır.' dedi.

Yürüyüşün bir adalet yürüyüşü olmadığına dikkat çeken Gökçek ' Bu yürüyüş 2. Gezi olayının başlangıcıdır.' diye konuştu.

-YARKADAŞ'I KENDİ YAZISIYLA VURDU


CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın gazeteci olduğu dönemde Kılıçdaroğlu'nun SOROS'la ilişkilerini anlattığı yazısını anımsatan Gökçek şu ifadeleri kullandı;

-YÜRÜYÜŞÜN EN BÜYÜK MASKOTU YARKADAŞ


Barış Yarkadaş'ı alkışlıyorum. Hemen canlı yayına katılsın ve bunu bize anlatsın. Yarkadaş'ın o tarihte anlattığı yazı bugünü anlatıyor. Yarkadaş bu yazısında yüzde yüz doğru söylüyor ve ben kendisine katılıyorum. Bu Barış Yarkadaş bugün o yürüyüşün en büyük maskotlardan birisi.

-SOROS TÜRKiYE'Yi KARIŞTIRMAK iÇiN GELDİ


SOROS Gezi olaylarını yapan kişidir. Ve bunu itiraf etmiştir. Şimdi tekrar geldi ve Türkiye'yi karıştırmak için beklemektedir. Ey CHP'liler Pazar günü yapacağınız her olay SOROS'a yazacaklar. SOROS şimdi dolar dağıtacaklarmış. Küçük kitleleri harekete geçirmek için.

-ORMAN YANGINLARI FETÖ'NÜN İŞİ

Adalet Yürüyüşü ve Gezi olaylarının benzer taktiklerini de belgelerle açıklayan Başkan Gökçek, orman yangınlarıyla ilgili önemli bir iddiada bulunarak ' Yeni bir gezi olayı tasarlıyorlar. Onların tek hedefleri bu. Ormanları yakıyorlar.Sırf o gün oralarla uğraşsınlar diye. Bunlar alçak. Türkiye'de orman yangınları direk FETÖ'nün işidir. Özellikle ayın 9'unda büyük bir orman yangını çıkaracaklar. Lastikleri ormanların içine seriyorlar. Tek hedefleri kaos.' diye konuştu.