Adalet yürüyüşüne CHP'li belediyeler de destek oluyor

Seçim zamanı Erdoğan'ı devlet imkanlarıyla miting yapmakla suçluyorlardı, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne belediye hizmeti sunuyorlar.

Adalet yürüyüşüne CHP'li belediyeler de destek oluyor
CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutukluluğuna karar verilince Kemal Kılıçdaroğlu yollara düştü, adalet yürüyüşünü başlattı.

Ankara'dan İstanbul'a kadar sürecek olan yürüyüşte 19. gün Adapazarı/Kocaeli arasında devam etti.

Dinlenme tesislerinde çekilen bir fotoğraf, yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devlet imkanlarıyla AK Parti mitingi yapmakla suçlayan CHP'nin, parti kararı olan yürüyüşe belediyeleri de dahil ettiğini gösterdi.

Adalet yürüyüşüne CHP'li belediyeler de destek oluyor

Fotoğrafta, CHP'li başkanların yönettiği Beşiktaş ve Kadıköy belediyelerinin, resmi otobüsleri dikkat çekti.

CHP'li belediyeler, vatandaşın ortak malı olan, devletin imkanlarıyla alınan otobüsleriyle, CHP parti yönetimi ve Kılıçdaroğlu'nun kendi kararları olan adalet yürüyüşünde lojistik hizmet sunuyor.