Başkan Tütüncü, Sahurunu Mehmetçik İle Yaptı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, askerlerle sahur yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki 66 mahallenin tamamında verdiği iftarlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tütüncü, sahur vaktinde de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tütüncü, Varsak Şehit Uğur Gökcan Polis Merkez Amirliği'nden sonra Varsak'ta bulunan Kepez İlçe Jandarma Komutanlığını da sahur vaktinde ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Tolga Seçkin Zafer ve görev başında bulunan askerlerle karakolun bahçesinde sahur yapan Tütüncü, Mehmetçiklerle sohbet etti.

Tütüncü, 'Sahur vaktinde kahraman jandarmalarımızın sofrasına konuk olduk. Sahurun bereketini, güzel bir vakti onlarla paylaştık. Ramazan, hep birlikte olunca güzel.' ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçlerinin, halkın güvenliği için 24 saat görev başında olduğunu aktaran Tütüncü, şunları kaydetti:

'Güvenlik güçlerimizi sahur vakti ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istedik. Ülkemizin her köşesinde görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize Rabbim kolaylıklar versin. Şimdiden polisimizin, Mehmetçiğimizin ve ailelerinin bayramlarını tebrik ederim. Aziz şehitlerimizin de ruhu şad, mekanları cennet olsun.'

Kaynak: AA