Serdar Tuncer, Şiirlerini Gaziosmapaşalılar İçin Seslendirdi
Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ünlü Şair ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer, Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarla buluştu. Tuncer, kendine has yorumladığı şiirlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

“Çok güzel, zaten her akşam geliyoruz"
Ramazan ayında iftar sonrası ilçede her akşam farklı etkinlikler olmasının kendileri için çok güzel olduğunu ve Serdar Tuncer’in programlarını severek takip ettiğini dile getiren Necla Aydın, “Çok güzel biz beğeniyoruz zaten her akşam geliyoruz. Akrabalarımızla arkadaşlarımızla geldik yarın akşam ki etkinliğe de geleceğiz. Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
“Ramazan boyunca her akşam buradaydık"
Şiir okumayı çocukluk yıllarından beri çok sevdiğini Serdar Tuncer’i dinlemeye de ailesi ve komşularıyla birlikte geldiğini ifade eden Mevlüde Yüksel, “Ramazan boyunca her akşam buradaydık, etkinlikleri seyrediyoruz, çocuklarımız eğleniyor. Gayet güzel geçiyor, çocuklarımız geliyor, çok güzel” diye konuştu.
