Aydın İl Turizm Ve Tanıtma Platformu Kuşadası'nda Toplandı
Aydın İl Turizm Tanıtım Platformu’nun Kuşadası ve Didim bileşenleri, Kuşadası’nda toplandı. Toplantıda yaklaşan turizm sezonunu en verimli şekilde geçirebilmek amacıyla neler yapılabileceği konusu ele alındı.

Toplantı açılışında konuşan Didim Kaymakamı Yönden, Platformun bölge turizmini canlandırmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “Aydın İl Turizm ve Tanıtma Platformu olarak özellikle bölge tanıtımına yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene bölgemizde turizm faaliyetlerinin geçtiğimiz yıla nazaran daha iyi hale gelmesini umuyoruz” dedi.
Yönden’in ardından konuşan TÜRSAB temsilcisi Çiçek, potansiyel pazarlarda tanıtım faaliyetlerine ağırlık verileceğini belirterek “Bu toplantıda öncelikle alternatif tanıtım mecralarıyla ilgili belirlemelerde bulunacağız. Değişik mecraları kullanarak en etkin ve verimli tanıtım faaliyetini gerçekleştirmenin yollarını tartışacağız" dedi.
