Başkan Albayrak'tan, Hayrabolu Ve Malkara'ya Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Albayrak'tan, Hayrabolu Ve Malkara'ya Ziyaret
Başkan Albayrak, Malkara’daki temasları çerçevesinde öncelikle Sarnıç, Kiremitlik ve Batkın Mahallelerini ziyaret etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet eden ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak istek ve beklentilerini dinledi.

Albayrak daha sonra, Malkara Kaymakamlığını ziyaret etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak kısa bir süre önce atanarak görevine başlayan Malkara Kaymakamı Erkan Karahan’a yeni görevinde başarılar diledi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak, "Bu soğuk kış gününde bizi sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. Hizmetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da akmaya devam edecek" dedi.

Başkan Albayrak, ziyaretlerine Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malkara Şubesi ile devam etti. Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın da eşlik ettiği ziyarette ADD Malkara Şube Başkanı Lerzan Baykal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.



Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Malkara Şube Başkanı Lerzan Baykal da derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Malkara ilçesinden Hayrabolu’ya geçen Başkan Albayrak burada da Kaymakamlığı ziyaret etti. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz’ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Albayrak kısa bir süre önce Adana İmamoğlu Kaymakamlığından Hayrabolu Kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Kürşad Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyerek bir süre görüştü.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, ADD Hayrabolu Şubesini ziyaret eden Albayrak, ADD Hayrabolu Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.



Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Hayrabolu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri de derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA