İhlas Pazarlama'da Hedef Yüzde 100 Müşteri Memnuniyeti

İhlas Pazarlama Antalya Bölge Bayi’nin ’2016 Yılı Değerlendirme ile 2017 Hedef Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, başarılı personeller de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

İhlas Pazarlama'da Hedef Yüzde 100 Müşteri Memnuniyeti
Best Western Plus Khan Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, İhlas Pazarlama bölge bayii personelleri, Türkiye Gazetesi abone dağıtım ve çalışanları, İhlas yetkili servisleri, temizlik robotu ve Aura Cebilon Pazarlama satış uzmanları ile koordinatörler katıldı.

2016 yılı faaliyetlerinin değerlendirilip, 2017’de yeni pazarlama stratejileri ve yeni hedeflerin belirlendiği toplantıda, başarılı personeller de ödüllendirildi.

Toplantıda konuşan İhlas Pazarlama Demolu Ürünler Bölge Müdürü Nihat Karataş, İhlas çatısı altında olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurguladı.

İnsan odaklı bir hizmet sunduklarının altını çizen Karataş, bu kapsamda en önemli özelliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu kaydetti.

"Müşteri memnuniyeti"

2016 yılını tüm olumsuz şartlara rağmen karla kapattıklarını dile getiren Karataş, “ 2017 hedeflerimiz daha da yükseldi. 100 olan personel sayımızı 150’ye çıkarmayı planlıyoruz. Hem istihdama katkı sağlayacağız hem de ürün yelpazemizi geniş kitlelere ulaştıracağız. Kaliteli ürünlerimizin her eve girmesini istiyoruz. Bu ürünlerle hedefimizi yüzde 100 müşteri memnuniyeti olarak belirledik” dedi.

"Kaliteli hizmet"

Personelin motivasyonu ve başarılı çalışanların ödüllendirilmesi açısından sosyal etkinliklere de ağırlık verdiklerini ifade eden Karataş, “2017 yılı içinde kendimize bir başarı çıtası koyduk. Başarımızı günden güne arttırarak hedef kitlemize en iyi, en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Aura Cleanmax temizlik robotu ve Aura Cebilon su arıtma sistemlerine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu iki üründe alt yapısında güçlü, konusunda uzman personelimizle 2017 hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum”ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA