Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova'ya Gelecek

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak: 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Aralık Cumartesi günü 6. Olağan AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılmak üzere kente gelecek. Teşrifleriyle bizleri onurlandıracak'

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Aralık Cumartesi günü 6. Olağan AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılmak üzere kente geleceğini bildirdi.

Öztabak, yaptığı yazılı açıklamada, 90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda, 6. Olağan AK Parti Yalova İl Kongresi'ni gerçekleştireceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 16 Aralık Cumartesi günü, saat 14.30'da yapılacak kongreye katılacağını ifade eden Öztabak, şunları kaydetti:

"Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz kongremizin Yalova'ya ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim. Kongreler, teşkilatlar için ayrı bir heyecan ve motivasyon zamanlarıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Aralık Cumartesi günü 6. Olağan AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılmak üzere kente gelecek. Teşrifleriyle bizleri onurlandıracak Sayın Cumhurbaşkanımızın kongreye katılacak olması, heyecanımızı kat kat artırmaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova'ya ayrı bir önem vermektedir. Gerek bulunduğumuz coğrafi konum, gerekse teşkilatlarımızın başarıları, Cumhurbaşkanımızın gözünden kaçmamakta ve kendisi her fırsatta bizleri onurlandırmaktadır. Kongremize iştirak edecek olmaları da teşkilatlarımıza ayrı bir heyecan ve motivasyon kazandıracaktır."
Kaynak: AA