AK Parti Babaeski Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresi

İlçe gençlik kolları başkanlığına Tunahan Erdem seçildi.

AK Parti Babaeski Gençlik Kolları Başkanlığı 5. olağan kongresi yapıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye, İlçe Başkanı Ali Gencal, Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer ile partililer katıldı.

Gelir ve gider raporları ile faaliyet raporlarının okunduğu kongrede, ilçe gençlik kolları başkanlığına Tunahan Erdem seçildi.

Erdem, burada yaptığı konuşmada, gençlik kolları başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Onurlu bir davanın neferi olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte güzel işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

AK Parti'nin gençlik neferi olduklarını aktaran Erdem, ''Bana bu görevi layık gören tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti'nin genç neferleri olarak, kutlu davamızı daima en yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bir dava meselesidir. Biz bugün bayrağı devralıp elimizden gelenin en iyisini yapıp bayrağımızı öyle teslim edeceğiz. İlçemiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun.'' diye konuştu.
Kaynak: AA