Binlerce Sağlık Çalışanı Hastalıklara Karşı Aşılanıyor
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, hastanelere gönderdiği yazıyla sağlık çalışanlarına kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı yapılmasını istedi. Türk Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol ise aşılama ile ilgili Sağlık Bakanlığının ayrıntılı bir açıklama yapması gerektiğini söyledi.

Türk Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol da, Sağlık Bakanlığının aşılama uygulaması hakkında detaylı bir açıklama yapması gerektiğini söyledi.
Suriyeli göçmenlerle birlikte Türkiye’de kızamık ve çocuk felci görülme riskinin arttığını öne süren Doğruyol, "Sağlık Bakanlığı, uzun yıllardır görülmeyen kızamık, çocuk felci gibi hastalıkların görülme sıklığını ve ülkemiz vatandaşlarının karşı karşıya kaldığı riski kamuoyuna açıklamalıdır" açıklamasında bulundu.
