Kavram Eğitim Kurumları'ndan Öğrencilere 'Motivasyon' Semineri

Kavram Eğitim Kurumları bünyesinde Van’da hizmet veren Kavram Temel Lisesi ve Kavram Özel Öğretim Kursu tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere ‘motivasyon’ semineri verildi.

Kavram Eğitim Kurumları'ndan Öğrencilere 'Motivasyon' Semineri
Van Kavram Eğitim Kurumları ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen seminer Merkez İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşti. Stand-up tarzında geçen seminere, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin katıldı.

Seminer öncesinde kısa bir sunum yapan Kavram Lisesi Müdürü Lokman Tekin, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere önlerinde iki yol olduğunu; bir yolun ‘kaybediş’ diğer yolun ise ‘kazanım’ olduğunu vurgulayan Tekin, “Şu anda bu salonda Türkiye’nin geleceği var. Hepinizin, zafer sancağını göndere asacağınız günleri heyecanla bekliyorum. Unutmayın; başardığınızda, yaşam öykünüz yeniden yazılacak” dedi.

Hedeflerinin bu yıl Van’da 1 numara olmak ve diğer kurumlardan bir adım önde olmak olduğunu ifade eden Tekin, bu amaçla yıl boyunca çeşitli etkinlikler ve periyodik olarak seminerler vereceklerini sözlerine ekledi.

Programa konuşmacı olarak katılan Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin ise sunduğu seminerle öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Öğrencilerin bol bol güldüğü seminer, soru-cevap ile sona erdi.
Kaynak: İHA