Edirne Şahi Spor Kulübü 2 Yaşında

Edirne Şahi Spor Kulübü her yıl geleneksel hale getirdiği sezon açılış yemeğini gerçekleştirdi. Yemekte kulübün geride kalan 2 yılı da değerlendirildi.

Edirne Şahi Spor Kulübü 2 Yaşında
Edirne Şahi Spor Kulübü’nün kuruluşunun 2 yılında yeni sezon öncesi verilen açılış yemeği, birçok bürokrat, siyasetçi, iş adamı, sporcu ve ailelerini buluşturdu. Geniş katılımlı yemek, Meriç Nehri’nin kenarında bulunan Lalezar Tesisleri’nde gerçekleşti.

Geceye Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Soydan, Merkez ilçe Başkanı Çağrı Muştu, Edirne Belediye Başkan Vekili Erkan Makas, TEİAŞ Bölge Müdürü Mustafa Pustu, birçok STK temsilcisi ve sporcu katıldı.

Tarihi Kırkpınar’ın Edirneli Cazgırı Ergun Sevindi kendine has manileri ile gecenin açılışına renk katarken Şahi Spor Kulübü Başkanı Şamil Doğu Delen de kulübün son 2 yılını değerlendirdi.

14 branş ile 600’e yakın sporcusuyla Dünya üçüncülüğü, Avrupa Üçüncülüğü, 30’u aşkın Türkiye derecesi, ulusal ve uluslararası birçok başarılarla Kırkpınar dereceleri yaptıklarını ve başarı satın almayı değil üretmeyi tercih ettiklerini söyleyen kulüp başkanı Delen, "Bütün bunları Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sayesinde halka ücretsiz hizmet olarak sunuyoruz. Gecemize teşrifleriyle bizleri mutlu eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA