Uşak Belediyesi Kurtuluş Ve Demokrasi Şehitleri Turnuvası

Muratbey Uşak Sportif Basketbol Takımı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek ve üç gün sürecek turnuvaya, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Best Balıkesir de katılacak.

Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Basketbol Turnuvası, 8 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uşak Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek turnuvada Muratbey Uşak Sportif, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Best Balıkesir'in mücadele edeceğini söyledi.

Üç gün sürecek turnuvanın 8 Eylül Perşembe günü Muratbey Uşak Sportif-Best Balıkesir maçıyla başlayacağını ifade eden Erdoğan, 'Cuma günü Demir İnşaat Büyükçekmece-Best Balıkesir, cumartesi günü ise Muratbey Uşak Sportif-Best Balıkesir maçı ile üçlü turnuva sona erecek.' dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Uşak Belediyesi Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Basketbol Turnuvası'nın da bu hazırlık dönemine katkı sağlayacağını kaydeden Erdoğan, 'Basketbol adına güzel anların yaşanacağı üç gün olacak. Tüm basketbolseverleri maçlara bekliyoruz. Konuk ekipleri en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Turnuvaya destek olan, basketbola destek veren Uşak Belediyesine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.
Kaynak: AA