Çocuk Evlerinin Bir Yıllık Kirası Haliliye Belediyesinden

Haliliye Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı üç tane çocuk evinin bir yıllık kirasını karşıladı.

Çocuk Evlerinin Bir Yıllık Kirası Haliliye Belediyesinden
Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Haliliye Belediyesi arasında üç çocuk evinin desteklenmesi için protokol imzalandı. Protokolün imza törenine, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Murat Önen katıldı.

İmza töreninde konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen sevgi evlerine uzatılan yardım elinin en kıymetli el olduğunu belirtti.

Demirkol, “Geçen yıl da bu üç evimizi destekledik. Bu yıl da meclis kararı ile desteklemeye devam kararı aldık. Protokolün il müdürlüğüne ve çocuk evlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Geçen yıl üç tane çocuk evinin Haliliye Belediyesi tarafından desteklendiğini belirten ASP İl Müdürü Murat Önen, “Bu yıl yeniden meclisten aldıkları karar doğrultusunda üç evin kirasını ödemeye devam edeceklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İmzalanan protokolle 3 çocuk evinin bir yıllık kirasını Haliliye Belediyesi üstlendi.
Kaynak: İHA