Ünlülerden Demokrasi Nöbetine Destek

Trabzon’da, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, 22. gününde de devam etti.

Ünlülerden Demokrasi Nöbetine Destek
Ortahisar Belediyesi tarafından Meydan Parkı’nda organize edilen ve 22. gününe girilen ‘demokrasi şöleni’ne sanat camiasından birçok isim destek verdi. Sinan Yılmaz, Davut Güloğlu, Mustafa Topaloğlu, Doğuş ve şair Ahmet Selçuk İlkan ile pek çok ulusal ve yerel sanatçının katıldığı demokrasi nöbetinde ünlüler besteledikleri şarkıları vatandaşlarla beraber söyledi.



Katılımcılara seslenen Davut Güloğlu, her yeri dolaştıklarını belirterek, “Her yeri dolaşıyoruz. O kadar da mutluyum ki bu vatanın evladı olmaktan şeref ve onur duyuyorum. Her yeri dolaştım ama benim ülkem kadar asil bir millet hiçbir yerde yok. İnsanlığımızla bizim herkese kapımız açık. Biz örnek bir milletiz. Yurtdışındaki insanlar bizi dört gözle izliyorlar. Televizyonun karşısına oturmuşlar her taraflarını mosmor etmişler. Fransa’nın, İtayla’nın, İngiltere’nin, Amerika’nın neresi olursa olsun hadi Obama’ya gidelim. Obama’ya diyelim ki gömleğini çıkar, yemin ederim mosmordur kendini cimciklemiştir. Hayretle bakıyor şu inanca, hayretle bakıyor bu imana” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Doğuş ise, “Biz de sizler gibi vatani görevimizi yerine getiriyoruz. Bu şerefsizler koskoca Türkiye’yi gelip alacak öyle mi? Siz daha Trabzon’da bir mahalleyi alamazsınız. Bence o Amerikalı orada kalsın dönmesin. O rüyalarında oynasın” diye konuştu.

Kaynak: İHA