AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç Açıklaması

'Buradan CHP İl Başkanı Ayça Taşkent ve parti mensuplarına, MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve camiasına çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin 6 Ağustos gecesi Demokrasi Meydanı'nda el ele vererek, birlik içerisinde bu hain kalkışmayı hep birlikte lanetleyelim'

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 'Buradan CHP İl Başkanı Ayça Taşkent ve parti mensuplarına, MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve camiasına çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin 6 Ağustos gecesi Demokrasi Meydanı'nda el ele vererek, birlik içerisinde bu hain kalkışmayı hep birlikte lanetleyelim.' dedi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP ve MHP İl Başkanlarına 6 ve 7 Ağustos’ta Demokrasi Meydanı'nda yapılacak mitinglere katılmaları için çağrıda bulundu.

Darbe girişiminin ardından Türk milletinin parti ayırt etmeksizin Demokrasi Meydanı'nda nöbet tuttuğunu belirten Kılıç, 'Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerli genel başkanları darbe girişimi karşısında kararlı tutum göstermişlerdir. Milletimizin demokrasisine sahip çıkarak ortaya koyduğu kahramanca direniş sayesinde engellenen bu darbe girişimine karşı vatandaşlarımız, 20 günü aşkın bir süreden beri kentimizde Demokrasi Meydanı'nda nöbet tutmaktadır.' diye konuştu.

Kılıç, Sakarya'da 6 Ağustos Cumartesi gecesi demokrasi nöbetlerinin finalinin yapılacağını dile getirerek, 'Buradan CHP İl Başkanı Ayça Taşkent ve parti mensuplarına, MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve camiasına çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin 6 Ağustos gecesi Demokrasi Meydanı'nda el ele vererek, birlik içerisinde bu hain kalkışmayı hep birlikte lanetleyelim.' açıklamasında bulundu.
Kaynak: AA