Beylikdüzü'ndeki Beyaş Tesisleri, Nitelikli Hizmet Veriyor

Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ’a bağlı açılan birçok kafe ve işletme, ilçe halkına nitelikli hizmet veriyor. Beylikdüzü’nün belirlenen noktalarında açılan tesisler ile vatandaşlar, hem keyifli bir ortamda vakit geçiriyor hem de kaliteye ekonomik bir biçimde ulaşıyor.

Beylikdüzü'ndeki Beyaş Tesisleri, Nitelikli Hizmet Veriyor
Beylikdüzü Belediyesi’ne bağlı BEYAŞ’ın işlettiği çok sayıda tesis; kaliteli, modern, estetik ve ekonomik özellikleri ile sıklıkla tercih ediliyor. İlçeye ve çevre bölgelere de hizmet veren sosyal tesisler, peyzaj ve mimari görünümleriyle cazip bir ortam sunuyor. Kına, nişan, sünnet, gün ve doğum günü gibi farklı etkinliklere de ev sahipliği yapan mekanlar, vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Yakuplu Sosyal Tesisleri, Marmara Sosyal Tesisler, Yaşam kafe, Emekliler Lokali ve Barış kafe olmak üzere 5 mekan ile Beylikdüzü’ne hizmet veren BEYAŞ işletmesi başta vatandaş memnuniyetini ön plana alıyor.

Geniş Kapasitesi İle Yakuplu Sosyal Tesisleri

4 dönümlük yeşil alana kurulu 500 kişi kapasiteli kapalı Banquet salonu, 150 ve 40 kişilik iki Kafe restoranı olan Yakuplu Sosyal Tesisleri, bahçesinde 6 adet kamelya çardak imkanı ile bin kişilik bir kır düğünü kapasitesine sahip. Yine tesisin bahçesinde bulunan Serender nostaljik ahşap evde, 20 kişi kapasiteli toplantı ve yemek ortamı mevcut. Düğünler için keyifli bir alan sunan mekanın düğün paketi içeriğinde hostesli karşılama, kokteyl alanı, bay ve bayan mescit, farklı menü seçenekleri, limitsiz içecek, profesyonel ses sistemi, düğün pastası ve daha birçok hizmet yer alıyor. Tesis, Marmara Mahallesi Güzide Sokak No: 8 adresinde bulunuyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 0 212 876 95 94 NO’lu telefonu arayabilirler.

Marmara Sosyal Tesisleri, doğa ile iç içe

Marmara Sosyal Tesisler ise 2 dönümlük alan üzerine park bahçe içinde, doğa ile iç içe, huzurlu bir ortam sunuyor. Tesisin üst katı 300 metrekare kapalı ziyafet salonu ve giriş katı da 40 kişi kapasiteli kafe - restoran olarak hizmet veriyor. Banquet ziyafet menüsü ve Alacarte dünya mutfağı menüsü ile misafirlerini karşılayan tesis, dış mekanda 150 kişilik oturma kapasitesine de sahip. Çok amaçlı kullanılan mekanda mevlit, toplantı ve doğum günü etkinlikleri yapılıyor. Yerin adresi ve telefonu şöyle: Marmara Mah. Eston Reşit Paşa 2 Evleri Beylikdüzü / 0 212 875 50 12

Yaşama yaşam katan yaşam kafe

Türkiye’nin en büyük botanik parkı olan Yaşam Vadisi içinde yer alan Yaşam kafe, ilçe halkının temiz havada spor ve yürüyüş yapabileceği, sonrasında da dinlenip neşe bulabileceği bir alanda hizmet sunuyor. kafe, doğum günü kutlamalarının da ideal bir alanı olarak tercih ediliyor. Alacarte aperatif mutfağı, ücretsiz wi-fi hizmeti, çay ve kahve seçenekleri ile mekan keyfinize keyif katacak.

Kafenin 50 araçlık açık otopark imkanı var. Mekan ayrıca düğün öncesi fotoğraf çalışması için de harika bir seçenek oluşturuyor. kafe, Cumhuriyet Mahallesi Buse Sokak No:5 Beylikdüzü adresinde bulunurken, yere 0 212 872 50 12 NO’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü’nde emekli olmanın tadı bir başka. Beylikdüzü Belediyesi’nin emekli vatandaşlara özel olarak oluşturduğu Emekliler Lokali, müdavimlerinin doğanın kucağında hoşça vakit geçirebileceği, okuma köşesinde kütüphanesinden faydalanılabileceği yeterli donanımı içeriyor. İç ve dış mekanı olan yaklaşık 250 kişilik oturma kapasitesi olan tesis, aperatif menüsü ile hizmet veriyor. Lokal, Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:7 Beylikdüzü adresinde bulunuyor. Telefon numarası ise 0 212 871 00 71

Barış kafe’nin Hem Yeşil Alanı Bol Hem de Çocuk Parkı Var

Barış Mahallesi sakinlerinin ve dileyen her mahalleden sakinin özellikle iş çıkış saatlerinde keyifli zaman geçirebilecekleri Barış kafe, iç ve dış olarak toplamda 80 kişi oturma kapasitesine sahip.

Doğum günü, toplantı gibi organizasyonlar için tercih edilen Barış kafe’nin 500 metrekarelik yeşil alan ve çocuk parkı var. Barış Mahallesi, Adaçiftliği Caddesi, Emirgan Sokak Beylikdüzü adresinde hizmet veren Barış kafe’ye 0 212 871 00 71 No’lu telefondan ulaşılabilir.
Kaynak: İHA