Pamukkale'de İnsan Sağlığı Birimi Kuruldu
Pamukkale Belediyesi, kendi bünyesinde bir hekim, iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinden oluşan sağlık birimini açtı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İnsan Sağlığı Birimini ziyaret ederek Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir ve Birimde Görevli Dr. Mehmet İmer’den bilgi aldı. Halka hizmetin götürülmesinde özveriyle çalışan personelin sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale için durmadan çalışan belediye personelimizin sağlığı bizler için önemli. Bu kapsamda personelimizin ilk müdahalesi, tarama faaliyetlerini yapacak, hastaneye sevk edecek Sağlığı birimimiz faaliyetlerine başladı.
Pamukkale Belediyesi olarak dolaylı da olsa destek ve halka hizmet konusunda 600 personelimizin moral motivasyon ve sağlık açısından çok iyi durumda olmaları için böyle bir birimi kurduk. Birim ayrıca ilçemiz vatandaşlarını ve özellikle öğrencileri, sağlık ve beslenme konusu hakkında bilinçlendirilecek ve zaman zamanda vatandaşların taramaları gerçekleştirilecek. Ben hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
