Başhekim Afacan, Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu'nu Ziyaret Etti

Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde başhekimlik görevine Yeliz Afacan atandı. Merkezde diş hekimi olarak görev yapan Yeliz Afacan başhekimlik görevine başladı.

Başhekim Afacan, Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu'nu Ziyaret Etti
Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Türkiye’nin en modern ileri tedavi ve yöntemlerini takip eden, uygulayan referans sağlık merkezi olduğuna dikkat çeken Başhekim Yeliz Afacan yaptığı açıklamada; “Önce insan herkese sağlık, ilkesini şiar edinen merkezimiz, sağlık hizmeti sunumunun etkin verimli, ulaşılabilir olarak sunulması konusunda yenilikçi hekim ve tüm yardımcı sağlık personeli çalışanları ile özverili bir çalışma temposu içerisinde, artan bir heyecanla hizmetlerine devam etmektedir. Hasta ve çalışan memnuniyetini hedef olarak belirleyen merkezimiz, öncelikle hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini arttırmak, ağız ve diş sağlığı konusunda toplumsal bilincin artması için çalışmaktadır. Bu amaca hizmet ederken değişen ve gelişen global teknolojileri takip ederek bünyesine katmaktadır. Gücünü sizlerden alan merkezimiz etkili, verimli ve ulaşılabilir sağlık hizmetinin sunumu konusunda hiç taviz vermeden daima sizlerin yanında olacaktır. Unutmayalım ki, bütün hastalıklar ağızda başlar. Erken tedavi ve rutin kontrol hayat kurtarır. 7/24 hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isterim ifadelerini kullandı.

Başhekim Yeliz Afacan, İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Söke başta olmak üzere bölgede önemli sağlık kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Yeliz Afacan’a başhekimlik görevinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA